Returpolicy – Casestudy 2
Gå videre til innholdet

BLACKFRIDAY MÅNED │ 70% RABATT

  Returpolicy

  RETURER

  Vi har en 60-dagers returpolicy, noe som betyr at du har 60 dager på deg til å be om en retur etter at du har mottatt varen din. For å være kvalifisert for en retur, må varen din være i samme tilstand som da du mottok den, brukt eller ubrukt, for å være berettiget til en retur. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset.

  For å være kvalifisert for gratis retur må pakken være uåpnet og produktet ubrukt; hvis pakken er åpnet, må kunden selv betale for returen. 

  For å starte en retur, vennligst kontakt oss på info@ambienorge.com. Når returen din er akseptert, vil du motta instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken din. Hvis varen din ble levert defekt, vil vi betale for returfrakten. Varer som returneres til oss uten å først ha bedt om en retur vil ikke bli akseptert. Vi er ikke ansvarlige for pakker som ikke hentes av kunden. Når pakken er levert til postkontoret, er det postkontorets ansvar å informere kunden om kommende pakker. Du kan alltid kontakte oss for spørsmål om returer på info@ambienorge.com

   

  SKADER OG PROBLEMER

  Kontroller bestillingen din ved mottakelse og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du har mottatt feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det. Vi er ansvarlige for eventuelle returkostnader for produkter som leveres skadet.

  REFUSJONER

  Vi vil informere deg når vi har mottatt og inspisert returen din, og vil la deg vite om refusjonen er godkjent eller ikke. Hvis refusjonen godkjennes, vil du automatisk bli refundert via din opprinnelige betalingsmetode. Hvis produktet er skadet eller defekt som følge av forbrukerbruk, vil et fradrag bli gjort fra prisen. Husk at det kan ta litt tid for banken eller kredittkortselskapet ditt å behandle og poste refusjonen.

  Over 25.000+ fornøyde kunder på ambienorge.com

  Gratis levering & enkle returer

  100% tilfredshetsgaranti

  Kundeservice døgnet rundt