Fraktpolicy – Casestudy 2
Gå videre til innholdet

BLACKFRIDAY MÅNED │ 70% RABATT

  Fraktpolicy

  Vi sender varene fra lageret innen 48 timer til kunden.

  Vi sender og selger varer over hele verden, og våre leveranser tar vanligvis mellom 4 - 8 arbeidsdager, avhengig av hvilket leveringsalternativ du velger. Bestillinger i helgene pakkes og sendes vanligvis neste arbeidsdag.

  Hvis det oppstår leveringsforsinkelser på grunn av omstendigheter utenfor vår kontroll (force majeure), for eksempel under en pågående global pandemi, er vi ikke ansvarlige for eventuelle problemer som oppstår på grunn av leveringstiden. Vent opp til 30 arbeidsdager før du kontakter kundeservice om en manglende bestilling ved å spore bestillingen med det oppgitte sporingsnummeret.

  Hvis du har spørsmål angående leveranser, vennligst kontakt oss alltid via e-post på info@ambienorge.com med emnefeltet "Levering" slik at vi kan svare så snart som mulig.

  Produktene sendes direkte fra vår partners lager for å kunne tilby deg som kunde best mulige priser. Vi reserverer oss for eventuelle feil relatert til tredjepartslogistikk. Ved å gjøre et kjøp hos oss godtar du alle vilkårene som er angitt på denne nettsiden. Vi råder deg derfor til å kontakte oss på forhånd hvis du har noen spørsmål angående ditt kjøp før du inngår en avtale. I tilfelle av klager eller andre spørsmål bør du alltid kontakte oss via e-post på info@ambienorge.com og ingen andre steder for å sikre at du får et svar så raskt som mulig.

  For alle pakker som ikke hentes ut forbeholder vi oss retten til å belaste deg som kunde 200kr for de kostnader som oppstår for returfrakt og håndtering.

  *Våre leveringstider er kun estimerte og ikke garanterte, og kan derfor variere avhengig av hvor du bor.

  Hvor er bestillingen min?

  Hvis du fortsatt er usikker på hvor pakken din befinner seg, kan du sende oss en e-post på info@ambienorge.com, så kan vårt supportteam hjelpe deg med å finne pakken din.

  • For store kvantiteter kan behandlingstiden variere opp til 5 dager, og tiden som er angitt ovenfor er kun en estimering av hvor lang tid det vanligvis tar å behandle våre pakker. Ovennevnte tider er ikke garanterte leveringstider.

  Tollavgifter kan tilkomme.

  Hvordan kan jeg spore bestillingen min?

  Du kan sjekke statusen for pakken din på vår side Spor pakken din.

  Pakken min kan ikke spores, hva kan jeg gjøre?

  Når du har mottatt e-postbekreftelsen som bekrefter at leveransen din har blitt sendt, kan det ta opptil 2-4 arbeidsdager før sporingskoden er aktiv.

  Hvis du fortsatt har problemer, nøl ikke med å kontakte oss på info@ambienorge.com eller still dine spørsmål nedenfor.

  Over 25.000+ fornøyde kunder på ambienorge.com

  Gratis levering & enkle returer

  100% tilfredshetsgaranti

  Kundeservice døgnet rundt